Ja nu har Fredrik gått på semester. Han har ju varit igång och jobbat 4 veckor men nu har han sin sista semestervecka. Som vi har längtat efter den. Det finns faktiskt inget bättre än när hela familjen är samlad. Vi bara älskar att vara tillsammans. 

Kommande vecka är fullspäckad med saker. Vi ska fixa mycket inför dopet, jag kan dock säga att det inte alls kommer bli lika mycket fix som i vanliga fall. Vi ska kika på lokalen i morgon tänkte vi och jag tror den funkar som den är. Så vi behöver inte täcka för alla fula skavanker som vi får göra i vår samlingslokal. 

På Tisdag kommer Prästen hit och vi ska diskutera dopet och hur vi går till väga. Bestämma psalmer m.m. Vi är inte helt klara med det ännu…men det löser sig. 

Sen åker vi till Astrid Lindgrens värld i två dagar och det längtar vi allihopa till. Mest längtar såklart Siri, hon har väntat, längtat och sett fram emot detta så länge. Vi bokade nämligen redan tidigt i somras. Och Siri gör ett kryss i sin nedräkningskalender varje dag.

I helgen är det kalas för kusin E, och jag håller tummarna för att vi kanske är så pass klara med dopförberedelserna att vi kan åka hela familjen. Annars har Farmor&Farfar erbjudit sig att ta med Siri, vilket är så himla snällt tycker jag. Så vi får helt enkelt se hur det blir. 

Och så avslutar vi veckan med dop för våran Algot. Förhoppningsvis får han på sig dopklänningen. Vi har inte testat…men äsch det löser sig. Banden blir turkosa så dem ska jag sy fast i veckan med. Jag testade att göra en rosett i matchande färg men med bredare band till Siri. 

Den blev faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Än är det inte helt klart vad vi ska ha på oss allihopa men det får bli ett projekt nu tidigt i veckan så alla kläder hinner bli strykta och klara. 

Jag fixade iordning påsarna som gästerna ska få på Söndag, och ni kan ju ana ett litet tema kanske. 

L u f t b a l l o n g e r ! Ja det fick bli lite av ett tema helt enkelt. Så på inbjudningarna var det luftballonger också. Det är otroligt roligt att förbereda och pyssla, men ganska skönt att jag har det på en avslappnad nivå denna gång. Kan tänkas att jag tagit mig lite vatten över huvudet tidigare…MEN…så länge det är roligt tycker jag inte att det gör något. 

Nu är det dags att sova lite innan Algot vaknar för mat igen. Han äter allt ifrån 2-4 gånger varje natt och ja…det tar på krafterna kan jag säga. Men vissa nätter sover han från 23-06 utan mat så det är ju himlans skönt om han får in det som rutin. Vi håller tummarna för det. 

God natt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *