Ni är verkligen en trogen liten skara som kikar in här varje dag. Även då min blogg just nu ekar ganska tomt några dagar i rad och lite då och då. Men ni ska veta att ni betyder väldigt mycket! Att jag liksom får vara ett självklart val för er att kika in hos. Så från hela mitt hjärta Tack ska ni ha för att ni är här inne och läser. 

Nu är hösten snart här och med hösten brukar det suga i pysseltarmen (för att använda ett uttryck jag faktiskt avskyr haha) Och mitt bloggande brukar ta lite ny fart i takt med att löven faller så ja ni får helt enkelt fortsätta kika in här. Ni är hjärtligt välkomna ska ni veta. 

Nu ska jag passa på att sova lite innan den hungriga bebisen vaknar igen. Frågor som ”Hur stor magsäck har en 4 månaders” ”Hur ofta kan en 4 månaders äta” följt av ”Är det möjligt för en 4 månaders att äta så här mycket” osv. Googlas snart kan jag säga.  

Än en gång! TACK för att just du kikar in här hos mig. 

Inget filter i världen kan rädda upp detta trötta ansikte…och inget filter i världen kan göra glädjen i att vara mamma vackrare än den är heller för den delen. Ett trött men lyckligt leende bjuder jag på idag. Algot han bjuder på ett dreggligt leende han, men lika vackert för det. Vi passade på att ta selfies när pappan och det stora barnet (mycket viktigt!!!!hon är ABSOLUT INTE LITEN längre! Hon är ju 4 år!! Hennes egna ord!) var inne på Ica och handlade lite nödvändigheter …såsom Frostflingor som hon ändå inte gillade. 

Så godnatt allihopa. I morgon är det redan Torsdag Snart är det helg! Och semester!!!!wooohoooo!! Som vi längtar!!! 

Kram på er. 

1 comment on “Ni är underbara!”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29