Idag blev Algot Fyra månader! I fyra hela månader har han funnits hos oss. Tiden går väldigt fort och jag hänger inte alls med riktigt. 

Han är en stark liten kille, eller ja ganska stor är han ändå, som har en egen vilja som heter duga! Men nu använder han mest energi till att vara en riktig mysplutt istället för en skrikbebis. 

Han sover inte superlånga stunder på dagen, men han följer en liten rutin. Han brukar sova en kortis på förmiddagen och sedan något längre på eftermiddagen. Han somnar för kvällen ca 20-23. Och nu i två nätter har han sovit utan matstop från ca 22-06.30!!! Himmelriket för min sömn men en mardröm för mina bröst som inte fick det meddelandet. Hehe. 

Han äter med lite längre mellanrum vilket känns skönt då mina bröst inte alls mår bra. I fyra månader har dem trilskats och gjort ont nu. Men jag tänker inte ge upp! Jag vill att amningen ska hänga med ett tag till. Kalla mig tjockskallig men sån är jag.

Han vänder sig från mage till rygg och från rygg till mage. Han flyttar leksaker mellan händerna men mest tar han tag med båda händerna och trycker in leksak samt händer i munnen. Han dreglar därefter med kan jag säga. 

Han kallas oftast lillgrodan eller sötgrodan av mig. Och diverse andra smeknamn av resterande familj. 

Hans favoritleksak är nog Sophie Giraffen, den gnager han ofta på. Idag utökade vi även leksakslådan med en bjällrande tvättbjörn och några sådana där C formade krokar som kan bilda en kedja m.m 

Jag älskar att mysa med Algot, att stryka han över håret och att bara gosa med han. Han gillar dock mest att leka och att spana. Men vi brukar kompromissa. I morse somnade han om och vet ni…han somnade om liggandes på mig. Mage mot mage. Så himla mysigt. Så har han inte sovit på bra länge. 


Nu är det dags att sova för min del också. 

Natti natti. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *