Igår kom jag upp strax efter 7, mest för att vi la oss tidigare kvällen innan tror jag. På kvällen fick jag nämligen feberkänning i kroppen och brösten började värka mer än vanligt så en liten mjölkstockning var på väg..men med alvedon, och faktiskt en hel del sömn så mådde jag bättre igår morse. Siri fick jag väcka vid 9 tiden. En ynka banan fick hon i sig på morgonen. Men bättre än inget. 

Kl 10 hade vi tid på Bvc. Algot sov så vi passade på att börja med 4 årskontrollen. Jag är så stolt över Siri! Hon är finurlig och duktig(japp vi använder det ordet fortfarande faktiskt!) och smart. Så kontrollen var nemas problemas och jag hade inte förväntat mig något annat heller. Dessutom har hon växt nästan 4 cm på två månader. Och 16kg är hon uppe i, vi vägde henne när vi mätte att hon var 100cm, då vägde hon 17, tror det var i maj/juni, men å andra sidan var det dels en annan våg osv. Så Vår Bvc sköterska sa att det inte var något att oroa sig över eftersom hon följer sin kurva helt perfekt. 

Hon fick ju även rita lite, så hon gjorde ett självporträtt. Sen passa hon på att göra en tiger och en sköldpadda också. Jag bara älskar Siris teckningar. Hon målar så mixat, det är huvudfotingar, gubbar med kropp, djur, saker, blommor osv. Ibland vill hon titta på när jag ritar eller målar sen gör hon likadant. 
Lagom när Siris kontroll var klar vaknade Algot på ett strålande humör, ja helt ärligt faktiskt han var superglad. Så vi passade på att väga och mäta lillgrodan med. Han har växt massor på en ynka månad. Nu är han 65,5 cm och väger 7210gr stor kille! När Siri var 4 mån vägde hon nästan 1 kg mindre och var några cm kortare. Roligt att jämföra lite. 


Båda barnen fick OK stämpel i rumpan;) Jag är lycklig för att få vara mamma till två ljuvliga barn. Sen att jag ibland sliter mitt hår och får småbryt när jag inte får ordning på någonting för att den ene gnäller eller skriker och den andra vräker fram en miljard prylar där jag precis städade…ja det är en annan femma. Och det glöms bort så fort dem sover eller jag får ett leende. Och när Siri kommer och kryper intill mig i soffan och säger ”Mamma, jag älskar dig precis som du är..ända till månen å tillbaka!” Ja då vet jag att vi har gjort många rätt ändå:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *