Idag är det minsan ingen vanlig dag, nepp för idag fyller världens bästa människa år. Grattis min älskade man på din födelsedag. Tänk att jag har fått spendera 15 av dina födelsedagar med dig. 

I morse firade vi Fredrik med lite små paket bara för att Siri skulle få ge paket. Sen avslöjade jag att vi skulle åka på brunch även denna söndag. Och på Mössebergs kurort mötte vi upp mina föräldrar som bjöd Fredrik på brunch. (”Man kan ju liksom inte komma med en blomma till en blomsterhandlare” haha det ständiga dilemmat!) Maten var toppen även denna söndag och sällskapet var det inget fel på heller. 

Det är nästan att man får nypa sig i armen riktigt hårt när man ser dessa tre…tänk att detta är min familj. Åh vad jag älskar er!!

Sen åkte vi vidare till Dollarstore och det fanns äntligen en flytväst till Siri, visserligen är den 25-40kg och hon väger bara 17, men den satt bra och det måste ju ändå vara viktigast?! Att den inte glider över huvudet osv. Jag hade nog inte köpt den om man tex skulle använda den mycket vid båtturer m.m men denna är tänkt att hon ska ha på  våra fisketurer och då har vi ju även stenkoll, så risken för att hon ramlar i är minimal. Så vi köpte den till henne och bestämde oss då för att vi skulle försöka ge oss ut på en fisketur. Vi åkte hem och lastade ur lite och sen åkte vi till min lillebror, som varit hundvakt under dagen. Siri passade på att leka med kusin Eliiah också. Sen hem igen, packa in fika och sittunderlag och fiskelådan för att sedan åka mot hökensås sjöar. 

Det var väldigt många som fiskade idag så vi fick leta rätt länge innan vi hittade en sjö med ett ledigt bord till oss. Sen fiskade Siri och Fredrik Medans jag och Algot myste. Rocky han la sig under en tall och spanade på oss. 

Visst ser det mysigt ut? Detta var innan Algot bestämde sig för att spy ner i min urringning och på sig själv samt bärselen. Det var även innan Fredrik vurpade och slog upp benet…det var också innan Siri fastnade med stöveln i en lerpöl och ramlade med rumpan före i samma lerpöl. Jomensåattdet var mysigt värre. Haha. 
Efter en kisspaus, och bajspaus, mat och ja allt utom fisk på kroken egentligen så packade vi in oss i bilen och åkte hemåt. 

Det har verkligen varit en mysig dag tillsammans idag. Och ”födelsedagsbarnet” som då idag fyllde 31 år är nog mycket nöjd med dagen ändå tror jag. 

Tack Fredrik för att du är du och för att vi får fira din dag med dig. Jag älskar dig så  otroligt mycket. Stort Grattis på födelsedagen min älskling. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *