Efter en skön natt på Gothia Towers vaknade vi hyfsat utvilade hela gänget. Utom Siri som var hur trött som helst så henne fick vi inte upp förens vid 9-9.30 tiden. Vi gick och åt frukost, och hotellfrukost är ju aldrig fel. Algot inledde frukosten med att gnälla i vagnen så han fick sitta på sin tron istället a.k.a Pappa Fredrik och där somna han så bra så. Efter frukost åkte vi upp till våning 20 och spatserade på ett glasgolv och njöt av utsikten. Helt galet högt och då kan jag tillägga att det fanns ytterligare 9 våningar, men dit hade tyvärr inte vi tillträde. 


Sen gick Fredrik, Siri och en sovandes Algot ner till lekrummet så jag kunde packa iordning allt. Och så in med allt i bilen och sätta Algot i bärselen och spatsera mot Universeum. Där möts vi av kö ända ut på gatan…vilket Faster Camilla redan förvarnat om som tur var. (Problem med tekniken inne på Universeum) Men det gick ändå ganska fort måste jag säga för in kom vi och kunde möta upp Faster C, Tobbe & kusinerna Elliot och Joni. 


Det var väldigt mycket folk inne på Universeum och en del saker fungerade tyvärr inte pga teknikfelet (proppen som gått) Och denna gång uppskattade inte Siri besöket lika mycket som sist(när det var väldigt lite folk) så hon var lite lagom butter under besöket. Men lite lekte hon med kusin i alla fall. Dem är för söta!! Så roligt att ni hängde med:) 

Efter en rolig dag var det sedan dax att åka hemåt. Vi hann inte ens ut från parkeringshuset innan Siri somnat. Jag passade på att läsa bok och Fredrik körde med sällskap av en sovandes Algot. 

När vi väl kom hem så var vi lagom trötta, jag och Fredrik var helt slut Medans Algot och Siri inte hade en tanke på att somna. Algot gav upp först sen somnade jag och Siri nästan samtidigt tror jag, klockan var nästan 12…inte bra att sova i bilen. Haha 

Men vilka härliga dagar vi haft. Jag säger det igen, jag bara älskar att spendera tid med vår familj. Så mysigt att slippa vardagens tråkiga måsten med städ och disk osv. Och bara kunna njuta av att vara tillsammans. 

Liseberg var ju bara hur roligt som helst. Har inte åkt så mycket på länge. Att se Siris överlyckliga min i alla åkattraktioner var helt fantastiskt. 

Gothia Towers vill vi gärna bo på fler gånger. Med gångavstånd till både Liseberg och Universeum kände vi att den natten var värd varenda krona. Och rummet var stort och fräscht och hotellfrukosten var inte tokig den heller. Ett väldigt barnvänligt hotell skulle jag vilja säga. 

Universeum är verkligen toppen, när det inte är mängder med folk. Siri gillar inte när det blir stimmigt och hög ljudnivå, så tyvärr var hon mest butter. Men jag tyckte det var roligt att vi fick sällskap av Camilla och hennes härliga familj så besöket blev ändå väldigt bra tycker jag:) 
Härligt med semester helt enkelt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *