Det känns som helgerna försvinner så himla fort. Vi hänger ju inte med! 

Igår så bestämde vi oss för att åka till Skövde efter det att Fredrik kommit hem från jobbet. Det var en nerkyld Fredrik som kom hem vid 2 tiden och kröp ner under en filt i soffan. Ganska kallt att jobba ute en dag som igår. När han återgått till normal kroppstemperatur lastade vi in oss i bilen och skjutsade ut Rocky till mamma. Väl hos henne frågade hon Siri om inte hon ville stanna kvar där. Siri blev överlycklig. Så det blev bara jag, Fredrik och Algot som åkte mot Skövde. En liten miss var ju att Babyproffsen stängde redan kl 15, och alla byggbutiker stängde 16. Så det blev ingen bärsele och igen grind. Däremot kikade vi på Jula. Och sedan på Elins Esplanad. På cubus köpte vi shorts, byxor och två linnen till Siri. Algot fick en hel outfit med..det fanns massa fina kläder. 

Så nu får han växa snabbt så strl 62 passar. 

Sen blev det en tur in på Maxi, där köpte vi lite presenter och sedan lite gottigt till kvällen. 

Sen stängde alla butiker så vi tog vägen förbi McDonalds och sedan hem och hämtade upp Siri och Rocky. 

Idag fick jag och Algot lite sovmorgon…ända till 9. För Fredrik gick upp (under lite protest) med Siri när hon vaknade vid 8 tiden. 

Sen fick vi besök av Malin och Nils, så mysigt att ses. Algot fick en jättefin present i form av en larv från brio. 

Det här är ingen vanlig syn. Så ni kan ju förstå min glädje när jag lyckades lägga ner Algot och han fortsatte sova. Fem minuter senare vaknade han förvisso…men ni kan ju tänka er hur effektiv jag var de där fem minuterna. Haha. 

Imorgon sparkar vi igång en ny vecka med dagis och jobb. Och jag ska försöka lära Algot att amma utan amningsnappen. Vi får se hur det går. Men nu när han är nöjdare kanske det kan bli lättare. Vi får se:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *