Vid 8 studsade jag upp ur sängen och tog tag i dagen. Siri hade kilat upp en halvtimma innan och höll Fredrik sällskap innan han åkte till jobbet. 

Jag hann både duscha och fixa lite här hemma. Lillebror var nöjd och Siri lekte lite själv. Sen hade vi såklart en paus tillsammans i soffan. Dem där stunderna när vi tre sitter så tätt ihop och pratar, dem är guld värda. 


Vid halv 12 kom fina fina Linda hit, min kollega från jobbet som liksom är en fin vän på samma gång. Vi åt lunch och pratade konstant från det att hon kom hit tills hon åkte hem. 

Så roligt att du kom hit idag. 

Sen efter skolan kom även min systerson Felix hit en sväng. Hjälp vad han blir stor! Vart tar tiden och åren vägen. Jag tycker inte det var så längesen han var två år och jag och Fredrik var barnvakt, Felix ville alltid sova i Fredriks gamla poliströja. Nu är den nog inte alls lagom längre. 

När vi blev själva igen så åkte Fredrik&Siri fram och köpte fredagsgott och jag satt hemma och ammade Algot. Har tappat räkningen på hur många gånger han ätit idag. Men som sagt han är   Nöjd så länge han har nära till maten. Dvs när han är hos mig. Misstänker att det är en fas just nu, så vi ser fram emot när han liksom kan somna i Fredriks famn med. 

Efter duschen ville han inte alls sitta i babysittern mer…s kan säga att en bärsele står väldigt högt på önskelistan. Fina Algot du är så himla go. Just nu har han somnat för kvällen…på mig i vanlig ordning och det är så mysigt. Svårslaget! 
Trevlig Helg allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *