När man är ledig så smälter liksom dagarna och veckorna ihop en aning. Vardag , helg? Noll koll. Skottdagen är det idag i alla fall, och då Fredrik friade och vi gifte oss förra året behövde jag inte ta saken i egna händer denna dag. 😉 

Idag är det hur som helst måndag. Städa och tvätta ska jag göra. Sen ska jag koka nappar och packa Lillens väska. Betalade räkningar i morse(på tok för sent enligt mig, men februari gick så fort!) så nu är det gjort. 

Nu ska jag riva ut allt i tvättstugan och städa där. Dock kommer ju allt det som inte hör hemma där hamna i hallen…men sen när F kommer hem får han bära ut det till förrådet helt enkelt. 

Solen lyser idag och det är lockande att ta en promenad. Men å andra sidan vet jag att en promenad leder till massa sammandragningar och förvärrad foglossning, så det bär emot lite får jag erkänna. Men en kortis får det bli sen när jag hämtat Siri på dagis. 

Hoppas ni alla får en härlig vecka. I morgon är vi inne i Mars…äntligen inne i rätt månad (om vi nu inte går över tiden då) 

  Månaden vi längtat efter så himlans mycket startar imorgon!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *