V35(34+0)

41 dagar kvar, jag önskar att inte bebis vill komma ut för tidigt! Har ingen anledning att tro det men jag hade samma tanke förra graviditeten. Siri föddes bf+2, och det var precis perfekt enligt mig. 
Jag har nu varit hemma i snart två veckor och tiden går otroligt fort och jag hinner inte alls så mycket som jag trodde jag skulle hinna. Haha så är det nog alltid. 
De senaste två dagarna har jag haft lite brännande känsla högt upp i magen och jag tror det kan vara lite magkatarr som spökar. Har ju även haft mycket halsbränna så det spelar säkert in också. 
Illamåendet kommer lite då och då, men mest efter mat. Maten får liksom inte plats sammtidigt som lillebror grejar massor i magen. Inte konstigt att jag då mår lite illa. 
Veckorna springer förbi i rasande fart och vi inser nog inte riktigt hur nära det faktiskt är nu, bara en månad kvar och lite till. 
Känner mig ändå väldigt bra i kroppen i övrigt och det känns fantastiskt skönt. Var så mycket tyngre med Siri och det tog ganska hårt på knän, rygg och fogar. 
Idag har jag en städdag här hemma, sammandragningarna är ju inte så roliga då men bara att ta paus lite då och då. Har även tvättat småkläderna:) 
  Så i helgen ska bebisväskan packas. Nästa vecka packar jag min BB väska. Och sen slog det mig att även Siri behöver ha en väska redo med extra kläder och annat. Vi vet ju inte hur länge hon får stanna hos barnvakt när vi väl åker in. Sen kommer ju Fredrik åka hem ganska snart denna gång, men ändå vi få allt vara förberedda. 

Nu åter till städningen. Happy Friday! 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *