…men älskar när det är städat!!!

Hela dagen idag har gått åt till att städa. Bara gjort avbrott några gånger för att leka lite med Siri. Hennes dag har kanske inte varit superkul, men jag var tvungen att städa! Får panik när det är oreda och skitigt överallt. Ni kanske känner igen känslan när det ringer spontant på dörren och man får en hjärtinfarkt för att det är stökigt??! Kanske bara är jag som känner så å andra sidan. Haha

Nu är vardagsrummet, köket, badrummet och hallen tiptop. Bara resten kvar…Phu…men det får vänta tills Fredrik kommer hem för nu vill jag umgås med Siri!! Fast just nu är det Sofia den första på tvn så jag får nog vila lite själv tills hon vill leka med mig. 

För några dagar sedan tog vi ned liggdelen och Siris näst intill oanvända åkpåse. Det får bli bra till lillebror med helt enkelt. 

  Regnskydden älskar jag, det är från Elodie Details, Hade tänkt köpa den åkpåsen i samma serie till Siri, men när vi hittade en kopia i samma färger(i alla fall) på gekås fick det bli en sådan. Priset avgjorde om vi säger så. Lillebror får helt enkelt gilla rosa;) För oss spelar det inte så stor roll kan jag säga, och lillebror lär ju inte protestera direkt heller. Haha
I helgen är det nästan fullbokat. Imorgon kommer mamma hit och har med sig Melwin och kanske Cornelia&Felix med. Medans dem andra hjälper syster att flytta. Sen på eftermiddagen är det dags att åka på kalas. En 35åring och en 6åring ska firas!! Och på söndag är det alla hjärtans dag så då jobbar Fredrik lite och jag och Siri får mysa lite hemma under tiden. Vi firar inte så mycket mer än att vi  liksom uppmärksammar dagen och varandra lite extra. 

  Bild från imorse. Sötnosar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *