Jag önskar mig…

Idag skrev Siri sen önskelista till Tomten. Och jag är lite extra glad över att vi faktiskt köpt några av dem grejer hon önskar sig. Hon har inga jättekrav, vilket man ju inte har när man är 3,5 och det känns skönt. Sen vet vi att hon blir galet tacksam för allt det hon får, vad hon än får. 

En Sofiadocka✔️har hon önskat sig ungefär lika länge som en Bamsen ✔️(Lottas GrisBjörn) Sen önskar hon sig en stor rund pärlbricka, ny sax✔️, massa lim, gosedjur. Pyssel. En speldosa✔️ (smyckeskrinet)

  Tomtebrevskittet kommer från Dollarstore och kostade hela 10kr för två listor, ett kuvert och penna och klistermärken

Ja det var nog allt hon kom på.  Jag älskar att ge bort julklappar. Vi får se hur det är i år men förra året gick hon och krama och pussade oss efter varenda julklapp och hon har verkligen lekt med allt det hon fick. Och leker med fortfarande. Ett bra betyg. Även det hon fick från nära och kära används flitigt fortfarande. Sådana julklappar är dem bästa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *