Idag har vi hunnit med att slå in julklappar och födelsedagspresenter. Siri har två kusiner som fyller år i december. Stella fyller 6 år den 4/12, och Eliiah fyller tre år på nyårsafton. 

Stella kommer få ett microskop av oss, något som jag ville ha när jag var liten;) och tydligen Siri med. För hon började storgråta över att inte hon också får ett microskop. När jag förklarade att man ju behöver vara lite äldre än just 3,5 år, så snyftade hon en stund till. Sen trodde jag hon hade börjat fundera på annat men inte då utan då kom hon jättebekymrad till mig och säger ” Ååååh, jag kommer aldrig bli gammal och aldrig stor! ” Det lät så sorgligt, men jag förstår hur hon menar. Det är inte lätt att vara liten inte. Speciellt inte om man är lite för liten för ett microskop. 

När alla paket var inslagna (utom Siris såklart, går inte direkt slå in dem när hon är i närheten) så fixade jag med allt vi köpte igår på Cubus. Siri testade klänningarna, den ena var för stor! Den andra var lagom så jag behöver bara byta en av dem. Och jag köpte mig 4 nya bh-ar , två med bygel och två mjuka utan (bra sen när man ammar) och alla satt kanonbra!! Så nu ska jag rensa bort dem som är för små eller urtvättade. Så skönt att rensa bort! 

Siri beställde kvällsmat Varm choklad med grädde! Och pappan var så snäll att han åkte och handlade innan han åkte på bågskyttet. Så när vi satt och åt kvällsmat jag å Siri så tar hon en stor klunk choklad och säger ” Honom får vi aldrig byta bort” kan inte annat än att instämma. Såklart att vi aldrig byter bort dig Fredrik.  

Lite bilder från dessa två lediga dagar. 

Nu är det dags för ett Siribad och sen myser vi ner oss i soffan tror jag. 

Hur spenderat ni andra kvällen?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *