Hemma Hos oss brukar det julpyntas ganska tidigt med både stjärnor och små detaljer. Och idag har jag då börjat. Det hela började ju egentligen med Siris adventskalender som ni kan läsa om i mitt förra inlägg. 

Sen växte projektet och ”trädgårdssoffan” fick lite kärlek…och burspråksfönstret…och klaffbordet. Som sagt det växer fram lite julkänsla här hemma. Och jag älskar det!

Jag är inte mycket för tomtar och rött. Utan det går i gråa och vita toner här hemma även vid julen. 

Så här såg det ut i vårt vardagsrum förra året

  
Nu har det inte riktigt kommit upp lika mycket…än. Men imorgon är det pysseldags på Lidéns och då ska det bli lite mer mossa här hemma;) Sen får nog Fredrik ge sig upp på vinden och ta ner resten av pyntet med. 

Just Nu Hemma Hos Oss   Siris Adventskalender fick i år hänga över ”trädgårdssoffan”. Bordet är Mammmas gamla brudkista. På den står en gammal silverbricka jag fyndade för 25kr till bröllopet.//Korgen kommer från Lidéns och finns i två storlekar, detta är den stora. Flaskorna fyndade Fredrik i Skara förr förra sommaren.

    Vårt älskade burspråksfönster. Betongljusstakarna kommer från Biltema. Det vackra våningsfatet har jag köpt av Malin på konstnatten. Boken har jag vikt, den är ett fynd från återbruket.//Den lilla korgen från Lidéns. Imorgon byts värmeljuskopparna som ligger i ”pokalen” ut mot mossa m.m klaffbordet har jag lånat av mamma och pappa. 

 
Sådär då har ni fått se en liten bit av vårt hem. Älskar gamla saker och att mixa med nya gör det väldigt personligt. 
Nu ska jag fortsätta piffa här hemma. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *