Denna veckan har ju varit lite kämpig på så sätt att Siri har varit sjuk och det har varit vab-vecka för oss. Och de sista två dygnen (ja 2,5 dygn) har vi varit inomhus helt och hållet. Känns lite instängt och min ork försvann någon gång mellan tisdagen och onsdagen…sen har jag inte hittat den igen. 

Men idag är det Fredag(visserligen den 13!) Och ikväll har vi Cubustjejer bokat bord på Pinchos!!!! Vet ni hur längesen jag var där?!?!? Långt innan jag blev gravid kan jag meddela. Och jag älskar Pinchos! Små pytterätter som passar mig perfekt faktiskt. Och man behöver inte välja en rätt…nej man får gärna välja 5. Och efterrätterna ja det kan man välja 3;)  (får ju tänka på att jag äter för två…dålig ursäkt men ändå!) 

Så denna veckan har jag lunkat runt i mjukiskläder, osminkad med håret i en knut inprincip alla dagar. Men idag mina kära vänner har jag dragit på mig snyggkläderna och fixat både hår och makeup. Känns underbart faktiskt. 

Nu inväntar jag Fredrik, sen tar jag bilen in till Skövde och möter upp tjejerna. (Vet ni…Jag har haft mitt körkort i ett helt år nu! Och jag älskar det!) 

  
Ha en trevlig Fredagskväll Allihopa❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *