Efter en jobbhelg som bara sprang iväg och ytterligare några timmar på jobbet idag så var jag nog lite trött när jag kom hem efter jobbet. Bilresan hem var ingen höjdare heller kan jag säga. Spöregn, och halv storm mixat med folk som fått körkort i flingpaketen eller på något actionscenter för idioter utan riskbedömning. Kalla mig feg, men mig gjorde det inget att köra i 80 bakom bilen som bestämde hastigheten. För köra om var inget alternativ kan jag säga. Hellre komma hem något senare än tänkt än inte alls.

Väl hemma möttes jag av en trött och hängig SiriSmula. Hon vaknade med feber i morse och jag var hemma till 14, då tog Fredrik över så jag kom till jobbet. Imorgon blir det jag som vabbar. Hon har varit riktigt hängig hela dagen och bara suttit i soffan tittat lite på tv varvat med att dricka saft och slumra. Imorgon hoppas jag hon mår bättre. 

Jag fick henne att fnittra lite förut när hon låg mot min mage och vi pratade om Lillebror. Tänkt vad hon längtar efter honom. Och jag längtar så efter att ha mina två barn tillsammans. Tiden går fort men inte fort nog. Lillebror lever och mår nog riktigt bra i den växande magen. Och sparkar och rumlar runt dagarna i ända. Dock betydligt mer när jag faktiskt tar mig tid att andas(vilket ju inte händer så ofta på jobbet ) och jag tycker det är underbart att känn alla sparkar. 

Snart dags att bära in Siri till oss, jag kan inte riktig slappna av när hon har hög feber och sover i sitt rum. Även om hon aldrig drabbats av feberkramp eller liknande så finns risken och/eller att hon kräks när febern stiger. Och därför känns det lugnare för mig att ha henne nära. Då sover vi alla som bäst. 

Hjälp vilket väder det är ute just nu. Hela huset knakar och brakar i mellanåt. Blåsigt! Regnigt!! Helt vanligt Novemberväder om jag ska vara ärlig. Ja jag älskar fortfarande hösten…men kanske inte just detta väder 😉 

God Natt allihopa. 

  
Bilden är från förra veckan när Siri gjorde världens finaste snögubbe i playdough. Stora lilla tjejen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *