Tack för den extra timman!!! Härligt! I natt väckt Siri oss tre gånger för att hon behövde gå på toaletten. Fredrik fick vara toapappan. Jag orkade knappt slå upp ögonen. Siri har varit hostig och förkyld nu några dagar och då blir alltid hennes mage lite kass. Men jag tyckte hon var så duktig som väckte oss och hann in till toaletten (hon vill fortfarande ha blöja på natten) , sen sov hon resten av natten hos oss. 

Jag känner mig lite sliten men ändå ganska utvilad ändå. Gick inte upp förens 9. Väldigt skönt att börja sent en Söndag. 

 

V. 19 för övrigt, och illamåendet kommer och går. Fortfarande jobbigt så fort jag ska äta, lika jobbigt att inte äta. Har inte gått upp i vikt ännu, utan det är fortfarande 3kg minus sen inskrivning. Men det gör inget då jag ju har en del reserv att ta av. Sista veckan har jag dragits med en förkylning som satt sig i ögon och hals, vilket kanske inte känts toppen, men jag har sluppit feber i alla fall. Men både känner mig och ser sliten ut. Jag känner av bebis i magen mer och mer och det är underbart. Varenda liten buff är magisk, och jag kan inte sluta le. Japp jag är en sådan där jobbig jävel som kan beklaga mig sammtidigt som jag älskar att vara gravid. Haha. Min ledsjukdom hålls i schack och det är bara några få leder som värker lite då och då. Men över lag så är faktiskt hela kroppen ok. 

Om tre dagar får vi se bebis igen. Längtar. Så synd att man inte får ta med sig barn för jag hade så gärna velat ha med Siri. 

Men hon får helt enkelt se bilder efteråt. 

Nej nu ska jag packa matlådan och bege mig mot jobbet. Ikväll tänker jag landa i soffan med gott samvete och mysa med min familj. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *