Idag hade vi välkommet besök av självaste Elsa hos oss på Cubus!! Dessutom hade hon en liten miniElsa med sig. 

Jag blev lite smått känslosam när jag såg hur överlyckliga alla barn var över att få träffa sin idol. En liten liten tjej på kanske 2,5 år hade också klätt ut sig till Elsa, och när riktiga Elsa dök upp så fick den lilla tjejen stora glittrande ögon. Tror hon kommer drömma fina drömmar i natt. 

Många glada barn kom in till Oss idag och fick ballong och åt lite godis, och föräldrarna passade på att föreviga mötet såklart. 

  
Siri var ganska ledsen över att hon inte kunde följa med mamman till jobbet idag. Men jag tror allt att hon blev glad för överraskningen(läs;kompensationen för att hon inte fick följa med)  jag kom hem med…

  
Ett nattlinne med Elsa på!!

  
”Åh wooooow är det till mig?” Frågade hon, sen skulle det på direkt. 

Efter en hektisk dag på jobbet kom jag hem och fixade tacos, smakade riktigt gott efter en dag med pyttelite mat(har mått illa hela dagen så nu är det jag som börjar med lergigan Comp igen!)

Nu sitter vi allihopa i soffan och myser och tittar på Aristocats. Och jag och Fredrik hoppas på att Siri ska lyckas somna innan filmen är slut (20.10) för vi ska se på Så Mycket Bättre, och det börjar faktiskt klockan 20! :) håller tummarna!! 

Ha en härlig Lördag allihopa! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *