De senaste dagarna har jag kunnat känna en hel del små buffar från bebis i magen. Det är oerhört mysigt kan jag meddela och varje gång blir jag påmind om att jag inte är ensam i min kropp längre. 

Den känslan är väldigt häftig på något vis. Att ett nytt litet liv växer varje dag varje minut. Magiskt!

Nästa onsdag får vi se vårt lilla hjärta igen, vi längtar. 

   
 Att vi ska bli en till!!

Denna graviditet har gått otroligt fort! Sammtidigt som den inte kan gå fort nog. Och Siri längtar så otroligt mycket efter att få bli storasyster. Vi längtar också efter att hon ska bli storasyster, hon har så mycket funderingar och frågar en hel del om bebis. Och tiden kan verkligenbinte gå fort nog. 

Nu är vi redan i slutet av oktober och sen är det bara några månader kvar:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *