När vi fick reda på att Siri skulle behöva glasögon och att hon kommer få dras med det hela sitt liv så tog vi det till en början lite hårt faktiskt om jag ska vara ärlig. 

Första tanken var hur ska vi lyckas få henne att inte ta av sig glasögonen? Tänk om hon inte gillar att ha glasögon? Osv. 

Nu i efterhand så känns alla dem tankarna jättelöjliga. Det har gått kanonbra från dag 1.

För en tid sedan gick dock hennes glasögon sönder och vi stod inför ett svårt val, vilka bågar ska hon ha härnäst? Efter mycket letande hittade vi till slut den perfekta bågen. Som föll Siri i smaken. Rosa självklart!

   
 
Jag inser ju att valet kommer bli svårare och svårare med åren. Men vet ni, när Siri är vuxen har hon ju faktiskt fler val förutom bågar. Det finns linser men även en laseroperation som kan ge perfekt syn i dem flesta fall. 

Jag kan tänka mig att valet är väldigt enkelt om man ser sämre och sammtidigt vill leva ett väldigt aktivt liv. Då måste det ju kännas väldigt skönt att slippa allt krångel med glasögon och linser. 

Även jag har glasögon, som jag inte använder så flitigt, kollade för en tid sedan upp alternativ till glasögon och kom då in på Novius ögonklinik och läste lite om ögonlaser och de olika teknikerna dem använder och jag passade även på att läsa recensioner från tidigare patienter och alla var väldigt nöjda och märkte en klar förbättring direkt

Har vänner som genomgått just en laseroperation av ögonen och fått enormt mycket bättre syn, så det är väldigt lockande. Skulle absolut överväga det om jag skulle ha ett större synfel än det jag har. Mitt synfel påverkar mig inte i min vardag så därför håller jag mig till glasögon  när jag känner att jag behöver det. 

Kanske borde säga till min Man att kolla över alternativen hos Novius ögonklinik, han har klagat länge på att han ser dåligt, dessutom är han expert på att tappa bort saker, så ett par glasögon skulle nog försvinna på två sekunder. (Haha) 

Tåls att tänka på. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *