I fredags åkte vi till Franzéns och beställde bågar till Siri, nu håller vi tummarna för att dem funkar med Siris glas. 

Efter det åkte vi till Min vän Elinor och hennes fina pojkar. Och vi hade en så himla mysig eftermiddag. Siri och Olle lekte så bra. Och jag å Elinor kunde sitta och prata. Sen fikade vi på världens godaste kaka som hon bakat! 

  
Detta är en favoritbild så delar den med er igen:)

I Lördags var det ju Familjedag här i stan. Och det är mysigt att det händer en del här. Siri tyckte det var jätteroligt.

  
Vår höstfina tjej. Älskar hösten jag! Och älskar denna lilla minimänniska mest av allt.

På kvällen samlades hela familjen Lidén och åt fantastiskt god mat och efterrätt hemma hos Farmor och Farfar på Solliden :) Det blev en härlig avslutning på en finfin dag. När vi kom hem var klockan ca 21.30 så vi fick upp och la oss direkt. Siri la sig emellan oss och så somnade vi nästan direkt. 

I morse var jag helt slut även (eller kanske just därför) fast vi sov säkert 10timmar. Upp kom vi i alla fall. På eftermiddagen åkte jag ut till Mamma så åkte vi till Hem&Hobby en sväng. Blev mest lite småplock..och nu ångrar jag att jag inte köpte garnet jag höll i! Fasen också, visste att jag skulle köpt det! 

Nu väntar en lugn kväll i soffan så sparkar vi igång en ny jobbvecka imorgon. 

  
Livet när det är som bäst. Bilden togs när vi precis kommit hem från Cypern. Den Lill gnutta färgen jag hade är nu helt borta. 

Ha en trevlig Söndagkväll. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *