Vilken härlig dag vi haft idag. Onsdagar betyder ju nästan jämnt att vi är lediga tillsammans så därför är det vår bästa dag. Då vi jobbar varannan helg var så har vi aldrig ledigt på helgerna. Men onsdagarna är helt enkelt våran helgdag. 

Idag la jag fram förslaget om att vi kanske kunde åka till Ikea. Och vet ni…Fredrik tyckte inte det var en så urbotad idiotisk idé för en gångs skull. Så snabbt som tusan innan han ändrade sig så  åkte vi mot Jönköping.

  
Lillan ville också följa med berättade Siri. Det är inte bara jag som gillar att strosa runt på Ikea. Siri är likadan. Här kollar hon lådor som har lampor innuti. Mäkta imponerad blev hon. 

Vi fick med oss galet mycket hem. Planen var ett vitrinskåp men på plats insåg vi att vi ju faktiskt inte har någon praktisk användning för det just nu, så det fick bli två sängbord, lampor, ramar, galgar m.m och hela kalaset kostade oss ca 200kr (då räknar jag även med de tre träbackarna som jag köpte i förbutiken)

Så tack allihopa som gav oss presentkort i 30årspresent. 

  
Efter Ikea gick vi in på XXL där det blev nytt halsband och koppel till Rocky i brunt läder, men även en extra uppsättning i vanligt ”canvas” eller vad det är. Bra att ha ifall vi ska va i skogen eller vid vatten och inte vill förstöra det i läder. Siri fick med sig en peng och för dem köpte hon ett bockia, hon vet nog inte riktigt vad det är bra till men hon gillade färgerna sa hon. 

Ett besök på Lager 157 blev det med. Och där handlade vi kläder till både mig och Siri. Dessutom stötte vi på Karin där, vilket ju alltid är lika mysigt. Så lite prat och mycket shopping blev det. Är supernöjd med våra inköp. 

När vi kom hem så ramade jag direkt in denna underbara förstoring som vi fått av Julia. 

  
Alltså detta foto är helt fantastiskt fint. Vi hittade en så fin ram i 50*70cm som vi tyckte skulle passa perfekt och det gjorde den. Ynka 79kr kostade den dessutom. Det är ju nästan gratis!! Återigen Tack snälla Julia för att vi fick denna förstoring. Den passar in så fint här hemma. Vi älskar den! 

Fredrik har satt ihop sängborden och jag vill inget hellre än att ställa dem på plats och piffa i sovrummet, men det får allt vänta lite. För nu är det ganska sent och imorgon är jag hemifrån 9-21, så det får bli efter jobbet på fredag helt enkelt. 

  
Så här somnade Siri idag igen, när jag sjöng ”Alla ska sova” ni vet den där sängen från Barna i Bullerbyn..”Nu lilla hummla nu ska du sooova…” Återigen jag vet att jag varit tjatig de senaste tre åren, men jag bara älskar att vara mamma. 

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *