Hipp hipp hurra för världens bästa Fredrik idag. Idag fyller Fredrik 30 år. Men han har barnasinnet kvar…japp det har han.

Den 2/12 2000 blev vi ihop, men några månader innan hade jag börjat lägga märke till Fredrik, en härlig kille som alltid var väldigt välklädd, han kändes så snäll och inte alla sådär tuff som alla andra killar i hans ålder. När vi äntligen blev ett par kändes det som två pusselbitar som alltid skulle sitta ihop. Och det har vi gjort i princip sen den kvällen efter cabarén. Några månader var vi ifrån varandra men hittade snabbt tillbaka igen. Vi två hör ihop helt enkelt. Vi har haft våra motgångar men måste ändå säga att vårt förhållande varit och är baserat på kärlek och inte drama, väldigt skönt. Att få spendera halva sitt liv med Dig Fredrik har varit fantastiskt, tänk vad vi fått uppleva tillsammans och så jäkla roligt vi har ihop. Du är även en underbar lekfull pappa till vår älskade dotter Siri. Tänk vilken rolig lekpappa hon har!! Tur när mamman är lite mer ”strukturerad och tråkig” haha. 

Du är underbar! Du får mig att fulskratta och du får mitt hjärta att slå fortare. DU får mig att känna mig nykär! Att få bli gammal med dig…jag vill inget hellre. Vårt liv från två nykära tonåringar till två knasiga men nykära gamlingar, livet däremellan pågår just nu och jag älskar det. 

Jag hittade några foton på dig när jag städade ur en låda från skoltiden. Vet inte riktigt i vilka årskurser det är ifrån men det svartvita fotot är min favorit. Precis så såg du ut när vi blev tillsammans. Hur galet snygg var du inte?! Och  nästan snyggare är du nu, hur är det möjligt?! 

  

Stort Grattis på din födelsedag Älskling. När du kommer hem från jobbet firar vi dig med tårta. Pussar och kramar från Din Fru(alltså vi har gift oss!!!!!är det inte fantastiskt?!?!) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *