Idag har jag och Siri varit tillsammans hela dagen. På FM fick jag för mig att nu ska bannemig sandlådan monteras och målas en sista gång. Jag kan ju meddela att det var en del pillande och meckande innan jag ens förstod mig på beskrivningen. Men sen så blev det faktiskt så bra det kunde bli. Med tanke på att brädorna legat i vårt garage i ca ett år och där är det tydligen inte torrt. Så skev och böjd är väll varenda planka men det gick att sätta ihop den i alla fall. Siri blaskade med vatten och var nog lite småsur för att jag inte lekte med henne. Lilla Smulan. 

På eftermiddagen så åkte vi till veterinären med Rocky, så han fick vaccin. Och efter det åkte vi till Toro och köpte mer färg. Vi svängde förbi Lidéns och lämnade Rocky där en stund medans jag och Siri fick ner till ön och fikade. Det är så mysigt att promenera och prata med min lilla Smula. Så klok och omtänksam är hon. 

  
Hon är en liten MiniMamma. Tar hand om sin docka som om det vore en bebis. Tage heter han föresten (efter min kompis lille pojk) 

  

15,1 kg kärlek!! (Hon vägde sig hos veterinären. Haha)

 Och vilken fantastisk fin miljö det är på ön. Helt underbart att bara gå runt där och njuta.

Nu ikväll hjälpte Fredrik mig att flytta sandlådan på plats. Gissa och Siri blev överlycklig! Nu ska bara sanden på plats. Fredrik gräver just nu så det ska bli lite bättre grävmöjlighet i den. 

  
Visst blev den bra med vit färg?!? Sandlådan är från Biltema. Färgen som var grymt bra kom från Toro. 

Just nu har jag och Siri landat i soffan och hon somnade på två sekunder. Nu hoppas vi på en varm och härlig dag imorgon med. 

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *