Vi hade en superhärliga dag igår. Jag min syster och systerdotter. Vid 8.30 hämtade jag upp dem sen bar det iväg till Gekås i Ullared. Måste säga att det gick fort och smidigt och vi kom fram utan bekymmer. Bara ett stop vid ett vägarbete där vi fick vänta ca 15-20 minuter. På vägen hem blev det två stop pga vägarbete. Men annars gick det kanonbra dit och hem.
Väl där så var det inga köer men väldigt mycket folk. Men det var inte särskilt svårt att fylla vagnen i alla fall. Vi tog lunch på restaurangen och jag tycker laxen är så god. Sen shoppade vi i X antal timmar. Det fanns såå mycket fina kläder till Siri. Jag fick dock sålla bort hälften då det blev på tok för mycket kläder som hon ju egentligen inte behöver. Men en hel del följde med hem. Även lite håraccessoarer och ett armband.

  Suddig bild men här är lite översikt på alla våra kläder. Mina ligger gömda under Siris megahög;)

På damavdelningen hittade jag inte mindre än två superfina långkoftor och en vit vanlig kofta. Två toppar följde med hem också. 

Herravdelningen levererade mycket marint. Som jag tyckte var väldigt snyggt så mycket marint följde med hem till Fredrik. Och allt passade!

I övrigt blev det leksaker och pysselböcker till Siri. Och nya sängkläder m.m till hennes rum. 

    

Brukar inte gilla sånna här tavlor men denna föll jag för direkt. Och påslakanet är ljuvligt. Fanns även i en turkos ton. (Från Gripsholm) 

Idag tvättar jag sängkläder och tackar gudarna för att vi har en torktumlare. Regnet öser ner ute och taket på altanen är välkommet med då det byggs lite därute. Snart är det kanske klart för målning. Och ännu bättre dags för inredningen i form av kuddar m.m längtar helt enkelt efter det färdiga resultatet.

Vad har ni för er idag? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *