igår FM kom min lillebror och hans Flickvän Casandra hit, kort efter kom även min mamma och pappa hit. Efter lite slappande i trädgården påbörjade grabbarna det stora bygget. Den platsbyggda sitt/förvaring/avställningsytan på vår altan. Det kommer bli såååå galet bra. På Onsdag blir den klar och sen är det bara målning kvar. Dem måste nämligen dela en del plankor pga att golvet är galet snett, och för att göra det snyggt så ska dem göra det hos Urban som har en möbelverkstad här i Tidaholm. Väldigt lyxigt att kunna åka dit och fixa kan jag lova. 

Såhär såg det ut innan vi drog igång bygget (men efter att vi rensat bort massa gammalt skräp i form av jordsäckar, krukor m.m ) 

  Altanen blev överraskande mycket större när det andra bordet och allt under försvann. Det är Siris sandlåda som står där nu. Jag ska måla sista lagret idag och sen ska den på plats i trädgården. Siri längtar efter att få gräva i SIN EGNA sandlåda.

Tog ingen bild på bygget men det får ni se en annan dag. 

Vi bjöd på lunch i form av grillade hamburgare och massa gott till. Och sen blev det slappande för oss tjejer Medans killarna fortsatte bygga lite till. Har nog svettats ut x antal liter idag. Så när Alexander och Casandra frågade om vi inte skulle dra till Baskarp på kvällen så var vi snabba på att hänga med. 

  
Siri var nog mest taggad av oss allihopa. ”Jaaaa, då kan jag öva på att simma, jag kan det!” Gullunge.

  
Besvikelsen var dock total när hon doppar fötterna och insett hur svinkallt det var. Men jag doppade mig två gånger. Och dem andra var i vattnet en hel del. Siri doppade sig aldrig men hon sprang och lekte vid strandkanten och gick i till knäna flera gånger. Väldigt modigt om du frågar mig. 

   

Lilla hjärtat, åååh vad vi längtar efter vår cypernresa nu.

 Första gången ville hon hålla i Fredriks trygga hand, men sen gick hon i själv.

  
Nu börjar min första och Fredriks andra semestervecka lida mot sitt slut. Och vilken fantastisk vecka vi haft tillsammans. Den kunde inte blivit bättre. Vi har njutit av att ta det lugnt, greja en hel del hemma vilket varit otroligt gött. Och slappat i trädgården. Älskar semester. Nästa vecka blir det att åka till Ullared bland annat. Spännande! Förutom Göteborg så blir det min längsta resa sen jag fick körkort. Det ska nog gå bra. Och så ska jag förnya mitt körkort med nytt namn. Tänk jag heter verkligen Angelica Lidén nu. Älskar mitt nya namn och älskar min man mer än någonsin.  

 Inte svårt att älska denna man. Haha med barnasinnet kvar. (Bilden togs för över en vecka sedan, och han är fortfarande stelna ryggen..så barnasinnet delas inte av kroppen) 

Idag blir det sol i trädgården. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *