Det är något speciellt när man får barn i nära ålder med sina vänners barn så att dem sedan kan växa upp och leka tillsammans som man själv gjorde. Idag träffade vi min vän eller snarare vår vän Elinor. Jag har gått i samma klass som Elinor från förskolan till 9an och Fredrik gick med henne på gymnasiet. I Februari 2012 fick hon & J sin Olle och juni samma år föddes ju Siri. Så dem två har fått leka många gånger. Och det värmer hjärtat lite extra mycket. Olle har även fått en liten lillebror Ture. Siri påpekade lite fint att hon minsan inte har en bebis hemma. Sooooom hon längtar efter ett syskon!! Jag med!!Fredrik med!! Men är man som jag kontrollfreak och vill ha ännu ett sommarbarn så får man vänta lite helt enkelt. Men självklart vill vi ha ett barn till. 

Att se Olle och Siri leka tillsammans är så fint. Och att dela erfarenheter med barn i samma ålder med sin barndomsvän betyder otroligt mycket. 

  
Två söta små hjärtan. 

Tänk snart är vi alla fyra mammor. Sandra fick ju sin Tage och Ellinor har en bebis i magen. Vi fyra kommer alltid ha ett speciellt band. Och att få följas åt i livet är ju bara så roligt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *