har varit helt off hela dagen men har fått massor med saker gjorda i alla fall och på jobbet fylldes bikiniväggarna på så nu finns det hur många fina bikinis som helst. 

Sen lämnade jag tillbaka klänningarna som var på tok för stora och bytte till den här godingen. En blå!!! Helt otippat men jag gillar den. Lite färg på kroppen sen i sommar så ska den nog passa perfekt. 

  
 

Jag gillar den jätte mycket, dessutom hade vi en bh som passade perfekt i samma blåa ton som klänningen. 
Just nu ligger jag nedbäddad i soffan och ska förflytta mig upp till sängen. Får nog läsa några sidor i Femtio nyanser av Mörker idag med! Har som mål att läsa ut böckerna de närmsta två veckorna så jag kan fortsätta med Divergent böckerna:)

Nu ska jag njuta av att ha tre dagars ledigt! Fredrik kommer nog jobba de flesta dagarna men jag och Siri kan ju spendera dagarna tillsammans i alla fall. 

Trevlig Långhelg allihopa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *