en välbehövlig sådan får jag erkänna. Igår blev det en tidig morgon och en hektisk dag på jobbet. Men våra Big Smile Day dagar är helt underbara! Kunderna är på toppenhumör och älskar att fynda. 40% rabatt fick dem mellan 8-10 och resten av dagen fantastiska 30% på allt utom kosmetik (som vi hade 20% på) När min jobbdag var slut åkte jag direkt till dagis, där möttes jag av den skitigaste unge jag sett. Hon hoppade upp till mig och la sina skitiga händer på mina kinder och sa ”Vet du mamma? Nu ska vi in och fika på gul!!”  Sagt och gjort vi hann med lite drop in fika på dagis. Roligt att sitta ned och prata lite med fröknarna och sen kika på alla de konstverk som barnen gjort. 

  
Den här instagrambilden, som en hel del butiker i Sverige använde, har jag faktiskt gjort! Lite stolt är jag ändå;)
Direkt efter dagishämtning så åkte jag och Smulan till Statoil för lite biltvätt. Första gången för vår del, så lite pyssel var det allt. Vi tänkte suttit kvar i bilen Medans den tvättades men då man sätter i tvättkortet utanför blev jag lite konfunderad huruvida jag skulle hinna sätta mig i bilen igen eller inte. Så jag gjorde det enda rätta och ställde mig mitt i tvätten och ringde in till kassan och vinkade till kameran och frågade om jag hinner sätta mig i bilen igen när kortet satts i. Hon sa att det nog inte hinns med. Så det var bara för oss att vänta utanför helt enkelt. Tur jag frågade, hade fått lite lätt panik om Siri blivit kvar inne i bilen!

Vi mellanlandade sedan på Lidéns där Farbror och kusinerna hjälpte/lärde Siri att plantera lite blommor. 

  
En skitig men nöjd liten Smula.

Det var våran gårdag det. Idag däremot blir det inte många knop. Siri har fått testa lite av kläderna jag köpte till henne igår. Så fina på henna!!

  
Aprikos är aldrig fel! Hårbandet är också inköpt igår. Och jag testade att göra håruppsättning med det i Siris hår och det fungerade med..se nedan

   
 

Kan ju erkänna att det är så roligt att greja och fixa med Siris hår, väldigt tacksamt att hon har så långt redan.

  
Jag chansade och köpte denna highscool tröja till Siri. Den är från vår babyavdelning och är i strl 92, en endaste fanns kvar så jag tänkte att jag köper den och håller tummarna för att den passar. Den är ljuvlig och den har ju Wilmas bokstav på sig. Den är rosa..kan inte bli bättre!

Supernöjd med gårdagens inköp till Siri och Fredrik, däremot får jag lämna tillbaka alla klänningarna jag köpt till mig, dem var tokstora i storleken:/

Ha nu en finfin dag allihopa. Har bytt färger och mönster m.m på bloggen förresten. Ser det bra ut? 

1 comment on “Ledig Onsdag”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29