Måste bara säga att jag är så stolt över Siri som igår var helt blöjfri hela dagen, även när vi åkte till Mormor och Morfar och när vi var och handlade och åkte bil. 

Vi har ju tränat och försökt ganska länge och vissa dagar har gått kanonbra Medans andra har varit tillbaka på noll igen. Och så är det ju. Ett tag ville hon bara ha blöja på sig och vägrade trosor. Men nu har det vänt helt och i några dagar vill hon ha trosor om hon får välja. Och igår gick det så himla bra. Idag har det också gått kanon hittills. Idag blev det nämligen en vab dag. Siri kom in till oss igår kväll redan och sen har hon hostat och hostat och när hon vaknade gnällde hon och sa att hon hade ont i munnen/halsen och det höll i sig så hon får helt enkelt vara hemma. Även om hon inte har feber! Man vet själv hur jobbigt det kan vara om man är sjuk men ändå jobbar..lika illa om inte värre är det ju faktiskt att skicka sjuka barn till dagis/förskolan. Så här hemma har vi nolltolerans är hon inte helt frisk får hon allt vara hemma. 

  

Titta vilket fint halsband jag fick hem igår. Är så nöjd! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *