Kan nog vara bästa dagen på hela veckan. Då både jag och Fredrik jobbar om varandra på veckorna och så även på helgerna. Den veckan jag jobbar helg är F ledig och ja tvärt om med såklart. Så eftersom F har ledigt varje onsdag har jag också lagt in det önskemålet och Chefen har lyckats lägga in ledigt på mig nästan varje onsdag och det är ju underbart. En hel dag mitt i veckan när vi kan vara tillsammans allihopa. Idag är det grått och regnigt ute..och jag vet det där ”det finns inget  dåligt väder, bara dåliga kläder” tjaffset…men jag hatar kyla och regn som kombination. Var för sig går det kanon..men tillsammans..Icke! Så det blir en innedag innan vi ska åka iväg en sväng.

  

Såhär är lilla Smulan klädd idag, äntligen har jag hittat en lite längre koft till henne. Smidigt till sommarn sen när det bara är klänningar som gäller. (Om Siri får bestämma vill säga)

Ha en finfin grå dag allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *