Vi stod i hallen fullt påklädda när jag inser att Siri nog inte alls var pigg för dagis. Tog febern då hon gnällde och klagade över att pannan gjorde ont. Nästan 39 grader. Vart kom den febern ifrån?!?!? Men det var bara till att ta av oss kläderna. Ställa ned dagis och jobbväskan och sen placera oss i soffan där Siri sedan har legat helt utslagen hela eftermiddagen. Lilla lilla hjärtat ♡ imorgon ska Fredrik vabba och jag åka till jobbet…ja denna veckan blev ju lite dum…å andra sidan går det aldrig att planera att inte vabba, sånt händer ju liksom bara:( Siri har fått alvedon och ska få en dos till innan hon ska sova sen. Vi har slutat med stolpiller(heter det så?) Och har inte gett henne det på säkert 1 år. Och de få gånger hon behöver alvedon dricker hon det jätteduktig. Så flytande alvedon i ”miniglas” är det bästa!! (Miniglas=snappsglas) allt blir roligare då;) så nu hoppas jag den hjälper till att sänka febern.

image

Lilla sötisen♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *