Denna dagen startade med att Siri var helt igentäppt och sa ”mamma ja e lide fötyld” Dessutom var hon varm som tusan så hon fick stanna hemma idag. Och även om hon älskar sitt dagis så blev hon överlycklig över att vara hemma. Dock ställde det till sig lite för oss andra. Men Siri går ALLTID först! Vi skulle aldrig vilja ha det på något annat vis och vi har nolltolerans, är hon sjuk då ska hon inte vara på dagis. Så Fredrik fick jobba några timmar, sen luncha med oss, jobba en timma till, sen komma hem så körde jag till Skövde och gick på min 8:e och sista Buckystrålning. Siri mådde bättre nu i eftermiddag så hon fick hänga med Fredrik till Biltema och Djurmagasinet, två av hennes favoritaffärer.

Sen for vi i ilfart hem så Fredrik fick jobba 1,5 timma till. Ja det är allt lite pussligt och krångligt när man får tänka om men det ordnade sig som tur var i alla fall.

image

image

image

image

Hon är ljuvlig♡ och dagen som dock spenderades inne till 90% bjöd på varmt och härligt höstväder de andra 10;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *