Jag kommer aldrig bli en morgonmänniska. Eller jag tycker om att gå upp tidigt, nej fel formulerat! Att gå upp ur sängen tidigt(allt innan 8)är det värsta jag vet(kanske lite lätt överdrivet) Kroppen vägrar nästan sammarbeta utan vill bara dra täcket över huvudet igen och somna om. Det är det bästa jag vet, att vakna odrägligt tidigt och veta att man kan sova några timmar till.

Hur som helst så sitter jag nu på 303 till Skövde, hoppas på att hinna med 6an till jobbet, då är jag nöjder;)

Idag var det både Jag och Fredrik som lämnade Siri på dagis, tyvärr en ganska snorig liten dam. Skolkort ska dem ta idag, Siri var så fin så i vit(hur i hela friden tänkte jag där..ja just det jag älskar vitt/creme och offwhite) blus med tjockare spetsdetaljer. Och grå jeanstights. Vi kan ju hålla tummarna för att det inte bjöds på blåbärskräm till frukost..det hade hon nämligen ätit förra veckan…OMG kände jag när jag försökte få rent den tröjan. Haha men ärligt talat så är hon världens finaste lilla tjej, med eller utan frukost på kläderna. Och det är nog mer regel än undantag att dagisfotona kan vara lite sådär…hm..ja lite oväntade och överraskande att ta upp ur kuvertet (eller som nu när man kan se dem på mobilen innan man beställer)

image

Saknar denna smula så fort jag lämnat henne på dagis, och när jag kommer för att hämta får jag nästan hejda mig ifrån att öka stegen till halvspringande. Underbara barn♡

En dag på jobbet väntar och jag har massor som jag vill få gjort. Det är väldigt lugnande för själen att jobba måndagen efter att man jobbat helg kan jag meddela. För på helgerna är det ett intensivare tempo och kunderna är fler och dem vill vi självklart ge bästa servicen så då får påfyllning och annat vänta. Måndagar brukar vara lite lugnare så då jädrar fyller vi på så mycket vi bara kan.

Ha en fin dag allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *