Alltså hjälp vad denna jobbdag gick fort!! Jag har fyllt på min avdelning med mängder av fina underkläder, stylade dessutom om en docka, och träffade många härliga människor som vanligt. I morgon fortsätter jag med påfyllning av undret. När jag slutade  så kom Fredrik, Siri&Rocky in å hämtade mig. Att mötas av Siris underbara leende och se henne springa mot mig och flyga upp i mina armar är gudomligt. Kan inte beskriva det på annat vis. Jag känner mig hel när hon är hos mig helt enkelt. Så åkte vi hem och jag sjönk efter lite mat ned i soffan och där blev jag kvar…lite så var det faktiskt. Var allt lite trött och sliten efter jobbet. Men ändå är min energi tillbaka, lite ondare i benen idag men inte så det påverkat humöret. Marie på jobbet frågade vart jag har ont. Varpå jag svarar ”Men nu är det inte så farligt, mest värk har jag i vänster höft&knä och höger armbåge&fot”…hm…ja jag inser ju själv att det är ganska många ställen men jag står fast vid att jag mår tusen gånger bättre nu än för bara någon månad sedan.

Glöm inte att ta en shoppingtur till oss på Cubus i Skövde…vet ni vad jag packade upp i veckan??? Höstfärgerna från Depend!! Är dem inte underbara…?

image

Fantastiska färger, de på översta raden är höstnyheterna.

image

Dessutom har ju L’oreal kommit ut med en fantastisk gellack serie som inte kräver lampa och som dessutom tillfälligt ersatt depends gellackkit.

image

Även där finns många gobitar!

För en tid sedan släppte även Isadora en gellackserie, och nu har vi förutom många starka färger fått in färgerna för fransk manikyr

image

Så ni ser ju vilken butik ni måste besöka för att hitta snygga nagellack!! Kom till oss.

Nepp nu ska jag virka lite innan det är läggdags..trötter redan men vägrar lägga mig halv 10 en Lördag!!;)

Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *