…och jag är på väg till jobbet. Min jobbhelg startar idag, men vet ni jag ser fram emot att jobba!! Jag har haft ett lyxschema denna veckan så nu vill jag gräva ner mig i lite jobb igen.

Jag fick ett lätt psykbryt (mildt uttryckt) på min spotify förut..det hela slutade med att jag signade upp för Premium..det bästa jag gjort! Som balsam för själen, du kan välja vad du vill lyssna på..slipper reklam och allt blir bättre. Så på bussen till Skövde satt jag och mimade med till alla låtar..diggade lite och kände mig helr bubbligt lycklig i hela kroppen. Jag såg troligtvis helt kolliknack ut men vad spelar det för roll?! Jag var lycklig!

De senaste två veckorna har något hänt i min kropp, kan bero på kosten, men vet inte säkert men jag har fått min rörelseförmåga tillbaka, jag kan resa mig utan större ansträngning, jag kan cykla, jag kan gå snabbare. Och min energinivå har höjts något enormt. Kunde fuldansa med Siri igår!!  Är medveten om att min sjukdom kan komma i skov, men jag är lycklig om skovet som hållt i sig i 1,5 år gett med sig;) Det går bra nu helt enkelt!!

Så ha nu en underbar Fredag allihopa, för det ska jag ha på jobbet!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *