Kanske inte så konstigt egentligen. Gick ju upp tidigt och sen har dagen gått i ett rasande tempo och jag har flängt både hit och dit. Klockan ringde 6.15, upp och fixa iordning mig för att sedan cykla till körskolan. Idag körde jag från Tidaholm till Skövde, kände mig mer stressad idag så frågar ni mig tycker jag det gick sådär. Men gick nog bättre än jag trodde. När körlektionen var slut skyndade jag mig till tåget mot Falköping, hann precis med, sen tog jag stadsbussen i Falköping för första gången och åkte till sjukhuset där jag letade upp Siri&Fredrik. Siri var på rutinkontroll med ögonen. Hon är så duktigt! Hon är en av de yngsta patienterna dem har men klarar alla tester och frågor galant. Visst blir man stolt! Hon gav till och med Maggie en kram när vi gick. Efter besöket åkte vi hem och jag hann göra mig redo för Skövdebesök nr 2 för dagen. Jag har nu påbörjat en sk Buckybehandling för min hudåsoreasis. Kan meddela att behandlingen var helt smärtfri och personalen var underbara!  Medans jag spenderade tid med röntgenstrålarna passade Fredrik & Siri på att hämta ut nytt spel+playstation 4. Det förtjänade verkligen Fredrik, han är dålig på att unna sig. Så just nu sitter han och spelar;) Ja som ni förstår har det knappt varit en lugn stund idag så tröttheten var väntad. Ska alldeles strax krypa ned i vår nybäddade säng..ljuvligt är bara förnamnet! I morgon är hela familjen lediga igen och då ska vi rösta, låna böcker, försöka oss på att luncha på stan och på eftermiddagen är det gympa för Siris del, ska bli så roligt att kunna följa med henne på den.

image

Lilla Smulan♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *