Ligger just nu i sängen med en omnattad Smula, Fredrik somnade i soffan och är omöjlig att få liv i, han vaknar så småningom. Helt galet att jag varit ledig i tre dagar  redan. I morgon väntar vardagen med en jobbdag igen. Det är inte så tokigt det heller, jag längtar efter att få en hel massa saker gjorda, har som vanligt en plan i huvudet!

Ledigheten har bjudit på fantastiskt väder, lugna dagar, en störig förkylning, ett tappert försök att vinna över den växande tvätthögen, shopping och städ varvat med kvalitetstid med familjen. Tänk vad ljuvligt det är att bara få vara  tillsammans, jag får inte nog av det, jag visste redan innan vi fick barn att jag var en familjemänniska men att jag skulle känna precis såhär och vara så hemmakär det trodde jag nog kanske inte ändå..eller jo föresten.

image

Biltvätten var spännande, att hämta äpplen i trädgården var uppskattat, cirkuskonster med pappa var superkul och att ha fredagsmys i nya morgonrocken var en självklarhet.

image

Att mötas av nya blommor i hallen, att se ett städat vardagsrum, att komma in i köket och känna att  det blev förjävlabra när jag flyttade om..ja det är lycka för mig.

image

Städ och tvättdag inklusive rensa gaderoben bestod denna söndag av. Så skönt när det är klart, speciellt gaderoben i Siris rum. Nu är den rensad  på sommarplagg, påfylld med höstkläder i ljuvliga färger och bäst av allt den är iordning!!  Badrummet fick också en uppstyrning. Spa bunken bestod tidigare av badsalt och badbomber.. numer har Siris prylar tagit över, prioriteringarna har ändrats de senaste åren. Haha

Dags att sluta ögonen och sova lite innan klockan ringer. Natti natti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *