Hjälp vad trött jag var redan klockan 18. Så när Fredrik kom hem från jobbet så slumrade jag lite i soffan. Medans Siri skulle väcka mamman med att skrämmas som Labolina. ”BUUUUUHUUUU” skrek hon rakt i örat mer än en gång. Haha
♡♡♡
Idag var det en klämmdag, ni vet en sådan dag som inte existerar för oss inom handels. Tur att Fredrik jobbar här i Tidaholm för då har han i alla fall ledigt alla röda dagar. Det har inte jag. Det hade gått bra att lämna smulan på ett annat dagis än vårt vanliga och hon blev överöst med komplimanger när jag hämtade henne. ”Hon pratar så mycket!, Det har gått så bra, inga problem” ”Hon är så trygg och mysig” osv. Och jag tar faktiskt åt mig  av all denna possitiva feedback. Det är ju trots allt jag och Fredrik som har uppfostrat henne.
Igår vid nattningen berättade Siri hur hon skulle göra när jag kom till dagis och hämtade. ”Siri spjinga till mamma å kjama mamma, när mamma hämta Siri på dagis” haha hon är för rolig. Men faktiskt var det precis så hon gjorde. ”Mamma!!” Och så flög hon rakt upp i min famn. Hela hjärtat svämmade över. Och det var inte bara jag som hämtade utan även mormor&morfar som även dem fick kramar och pussar.
☆☆☆
Väl hemma så tog vi det lugnt jag och siri, kikade på Musses klubbhus på Disney junior för första gången och det gillade hon. Skrattade som en galning åt Plutos galna upptåg.

Nej det är en dag i morgon med så nu får jag allt försöka sova lite. Har lovat Siri sovmorgon, ingen av oss är byggda för att gå upp innan 8, så i morgon sover vi länge. Halleluja för mörkläggbingsgardiner även om dem är sjukt fula!!

Morgondagens Agenda
♡ Mysig förmiddag i trädgården
♡ Tvätta!! Städa!!
♡ Fixa iordning mig lite extra
♡ Måla naglarna
♡ Ta bussen till Skövde,käka på Pinchos med bästa Cubustjejerna.

Härlig Lördag.. ledig Lördag.
Natti Natti.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *