En dag som kanske inte började så bra. Vaknade med värk, visste att jag var tvungen att gå upp tidigt, gick upp 7, Siri vägrade gå nedför trappan och jag vågade/kunde inte bära ned henne. Ja så kan det vara..så till slut efter att med glad och rolig röst i sisådär 30minuter så gav jag upp…”Kommer inte Siri ned nu så går mamma ut med Rocky själv!!” Varpå jag hörde hur hon började snyfta från övervåningen ” Nej mamma!, Siri också gå ut med Rocky” Sen kom hon finaly ner! Så hann vi bli sams igen innan dagis. Sen passade jag på att åka med mamma fram till stationen. Åkte till Skövde, passade på att köpa örhängena som jag velat ha så länge, likaså en snygg men billig klocka! vidare till kss, gick på ännu en undersökning. Men nu är det gjort och avprickat!!  Vidare till jobbet och så har jag jobbat tills 20. Från jobbet till stationen och nu sitter jag äntligen på buss 303 som avgår mot Tidagolm om fem minuter. Det blir en del bussåkande kan jag erkänna så körkortet längtar jag ännumer efter nu!

★★★
I morgon är det dags för röntgen av höfterna och ev kortisoninjektioner in i lederna. Men då slipper jag åka buss för då är Siri och Fredrik med mig. Dessutom är jag ju ledig då likaså på onsdag och då blir det Bolum och akupunktur…fullt upp mest hela tiden.

★★★
Jag har helt glömt bort att skriva dagens tre positiva…
Men idag är det helt klart
1. Inköp av mina fina örhängen.
2. Varmt och soligt(även om jag ej kunnat njuta av det.
3. Komma hem till mina fina älsklingar..längtar!!

image

Ser lite halvmesig ut på bilden, men här ser man örhängena. Inte konstigt att jag fick visa leg när jag köpte en trisslott…jag ser ju ut som en förvuxen fjortis utan smink. Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *