Tänk jag somnade i Måndags i soffan och vaknade på en tisdag;)
Nu ligger jag i sängen, jag var trött ända tills jag lyckades köra in hela tandborsten med tillhörande tandkräm rakt in i ögat, slutsats→jo menthol piggar upp även i ögat, dock svider det lite olustigt.

☆☆☆
Vi har fått in så mycket fina kläder på jobbet!! På alla avdelningar men ’Lilla Tjej’ ligger mig såklart extra varmt om hjärtat. För där passar storlekarna Siri. Klänningen i mitt förra inlägg är ljuvlig. Men jag har även hängt undan följande plagg.

image

Baslinnen med spets som kommer passa så bra ihop med jeansshortsen. Peplumtopparna är ju underbara! Älskar den modellen! Jeansshlrts och kjol är ett måste likaså solglasögon(om än litr bökigt när hon egentligen har glasögon!)

Längtar så otroligt mycket till sommaren nu! Men älskar verkligen våren för då njuter jag av att ha sommaren framför mig. Och i år har jag och Fredrik semester tillsammans i 3 veckor och Siri får sommarlov i 5 hela veckor. Kan det bli bättre?? Denna sommar har jag stora förväntningar på! Ni kanske tänker att ” men du har ju varit mammaledig två sommrar!” Jo det stämmer, den sommaren Siri föddes var underbar på många sätt och vis, men inte vädermässigt. Och förra sommaren var ju en dröm vädermässigt men då spenderade jag sommaren med att ha ont, må dåligt och inte kunna röra mig särskilt mycket. Så i år önskar vi oss fantastiskt väder! En härlig Islandsresa! Besök på djurparker ! Massa bad och strandmys! Och mycket mycket mer:) Och såklart att jag får vara frisk.

Ne nu ska jag sova för i morgon är jag ledig, tänk vad man kan uppskatta lediga dagar när man börjat jobba igen! Då man är sjukskriven mår man nest dåligt hela tiden och då jag hade några hyffsade dagar kroppsmässigt så kände jag ångest över att vara sjukskriven så att ha lediga dagar nu efter att jobbat hela helgen och måndagen känns otroligt skönt. En mysdag med planerad sovmorgon efter Siris önskemål som idag var supertrött när vi skulle upp redan klockan 6.

image

Första bästa chans hon ficn så raffade hon åt sig ett av mina linnen och hoppade upp i våran säng och la sig. Och när vi kom till dagis gick hon direkt till fröken Anna och satte sig i hennes knä.

God natt
–angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *