En ledig dag kan spenderas på många olika sätt. Min dag började med att Siri slickade mig i ansiktet. Japp inte särskilt mysigt och enligt mig inte jätteroligt. Siri däremot fnittrade något otroligt mycket. Och det smittar av sig!
☆☆☆
Sen ville inte Siri äta så mycket till frukost så ni kan ju tänka er hur gärna hon hjälpte till när det var dags att göra lunch. Hon sprang och hämtade sin pall och sedan stod hon och upprepade allt jag sa medans jag lagade köttfärsåsen. ”Skäja lök!, hälla i kroschade tomaten, majs” …”Siri vill ha Majs!!” Så hon fick stå och äta lite majs helt enkelt. Och riven ost är ännu en favorit. Sen när maten väl stod på bordet åt hon med bättre aptit än på morgonen i alla fall.
☆☆☆
När Fredrik åkt tillbaka mot jobbet så satt hon upp på mig och somnade.

image

Lilla smulan! La henne ned och så sov även jag en liten stund. Siri sov betydligt längre.
☆☆☆
Efter lite tråkiga vardagsbestyr såsom vika tvätt och dra igång ytterligare en maskin så bestämde vi oss för att baka kakor. Pyttesmå syltkakor fick det bli. Anledningen till att dem fick bli pyttesmå var att jag inte hade några lagom stora formar.

image

image

Baka kakor är roligt och såklart måste man ha stenkoll så dem kommer ut i tid;)
☆☆☆
Vi tog med oss fika och mellis och satte oss ute i solen en stund. Härligt väder om än lite blåsigt.

image

Men fikat smakade bra i alla fall.

☆☆☆
Vi har verkligen haft en mamma&dotterdag idag och gjort allt tillsammans. En underbar dag! Vi vakna med ett leende, har lekt och fixat tillsammans hela dagen, dansat, läst böcker och sjungt och nu sover hon gott. Nu längtar jag till Fredag för då har vi ledigt hela familjen. I morgon åker jag till jobbet igen och Siri får ha en pappamysdag.

image

Mitt hjärta svämmar över av lycka över att ha den här lilla underbara Människan i mitt liv. Tänk att just hon blev vår♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *