Idag har jag haft en hyffsad dag kroppsmässigt så det är ju underbart. Hoppas på samma i morgon för då är det jobb som gäller äntligen! Jag har längtat men det är verkligen nu först som jag känner att jag kan reda ut det och kan gå så pass bra att jag klarar det. Och det känns otroligt skönt.
☆☆☆
Idag har jag städat övervåningen och bäddat rent i sängarna. Och faktiskt burit ned tvättkorgen..det tog på krafterna då jag har en aningen svårt att gå i trappor utan att hålla mig i, men ner kom jag! Så tvättmaskinen har gått varm hela dagen. Härligt!.
☆☆☆
Och nu ikväll efter att jag och Siri målat hoppade vi båda ner i badkaret. Och det var ju urmysigt. Så vi satt och skvätte vatten och tvättade håret och lekte. Tänk om man skulle ha ett större badkar bara.
☆☆☆
Nattningen gick på rekordtid, knuxet var bara att när jag precis kommit ned igen så hör jag någon ropa glatt ”Mamma?…maaaammmaaaa?” Så jag fick snällt gå upp igen och då tog det en aningen längre tid. Hon var inte det minsta arg eller ledsen utan snarare glad och bubblig av skratt. Ganska svårt att bli sur då. ”Gonatt, sov gott mamma, älska daj” låg hon och sa x antal gånger. Kröp upp och la sig på mig, kana ner och la sig bredvid. Ja krånglade gjorde hon helt enkelt. Men hellre det än hysteriskt gråt(vilket vi sluppit hittils)
☆☆☆
Nu sover hon i alla fall och jag ska gå och lägga mig jag med snart och kanske försöka läsa ut de sista sidorna i Hungergames bok nr 2…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *