Dagen började enligt min åsikt alldeles för tidigt. Jag gick nämligen upp kl 6.15. Fredrik, Siri&Rocky sov vidare ett tag till. Efter att jag fått lite färg i ansiktet och faktiskt fått på mig kläderna ganska lätt( vi pratar sittandes och absolut inget hoppandes på ett ben, men jag kunda böja benen och det är alltid ett plus) och precis när jag var färdig hörde jag en liten röst inifrån sovrummet ”mamma?! Mamma inte dä!?” Så kilade in och möttes av en överlycklig Siri när hon fick syn på mig där hon satt och pekade mot kudden där jag brukar ligga när hon vaknar. Så jag hann med massa mys innan mamma&pappa hämtade upp mig 7.15 . Ni kanske undrar vart vi skulle vid den tiden. Jo pappa skulle få elkonventering på sitt hjärta, då det slått oregelbundet länge. Vi var nog oroligare än honom, och han har hela tiden haft inställningen ” äsch detta är ju ingenting!” Måste vara skönt att vara så avslappnad och inte stressa upp sig i onödan. Sen kan jag ju kanske tycka att han borde ta det lite lugnare.

Jag fick i fredags en remiss till drop in röntgen så jag passade alltså på att följa med till Falköping och få det avklarat också. Så jag kilade iväg till röntgen medans mamma lämnade av pappa och sedan anslöt sig till mig.
Det gick otroligt snabbt på röntgen. Så nu finns det bilder på båda mina händer, handleder och fötter samt vänster knä. Sen när sjukhuset var avklarat för min del i alla fall, så åkte jag&mamma till mössebergsbagarn’ och åt frukost. Sen var vi på netto, ica maxi..det var ungefär vad vi orkade med. Ingen av oss går särskilt bra och inte heller smärtfritt. Men vi har haft en mysig dag tillsammans. Sen när klockan närmade sig 12 åkte vi tillbaka till sjukhuset och där fikade vi på en semla. Såå goood! Och efter ett tag kom min kära pappa skuttandes, ungefär tio minuter efter det att mamma sagt” Det skulle inte förvåna mig och han kommer springandes snart, redo att åka hem!” Dem känner varandra bra efter alla år haha.

image

På hemvägen blev det även ett stopp på mcdonalds..omg jag har bara ätit hela dagen. Men skönt hur som helst att varit utanför hemmets fyra väggar lite. Det är ju en viktig del, just att försöka vara uppe och gå så mycket jag kan, och försöka ta mig upp från botten. Längtar tillbaka till jobbet!

Jag fyndade både blöjor och böcker på maxi. Älskar bokrea (& i detta fall även blöjrea) Jag&Siri kom hem nästan sammtidigt så vi spenderade eftermiddagen med att läsa alla  nya böcker.

image

Är så glad att vi fått en liten bokmal♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *