Idag kom Elinor&Olle hit vid 9 tiden och åt frukost med oss. En otroligt mysig start på dagen. Sen blev det en hel del lek och bus från Siri&Olles sida. Fredrik var även han med på ett hörn. Det var riktigt länge sedan jag haft ork och mått tillräkligt bra att träffa i princip någon, så vi har inte firat Olle, som fyllde år i Februari, men idag kunde Siri äntligen ge honom hans present. Den som hon själv velat lägga vantarna på ett bra tag.

image

En väska från Silly U som var fylld med diverse godsaker. Blev väldigt uppskattad.

image

Här är våra älskade barn. Så söta att man bara smälter.

Sen vid lite i 12 så åkte E&O hem och vi åkte mot tandvården. Jag hade nämligen en tid där idag. Det är väldigt skönt att ha tandförsäkring, för det innebär att mina besök inte kostar något, ja jag betalar ju en räkning om året på några hundralappar men thats it. Det såg i alla fall bra ut men fick fluor och salivstim.tabletter utskrivna. Medans jag fick tänderna kollade så var Fredriks, Siri& Rocky på en av lekplatserna här i stan. Siri var överlycklig!

Efter Tandläkaren övningskörde jag till Falköping där det var dags för akupunktur för min del. Känner att det hjälper, jag har fått mer ork och är mycket piggare nu än för tre veckor sedan. Och visst att jag äter kortison m.m som hjälper mot värken men piggheten kommer garanterat från akupunkturen likaså är jag intr riktigt lika gråtmild. Har haft otroligt lätt till tårarna de senaste månaderna och har gråtit mycket just för att läget varit outhärdligt och jag känt en hopplöshet. Och berättade stolt idag att jag minnsan inte fällt några tårar..men det fick jag ta tillbaka för när jag skulle betala mitt besök så var det redan fixat. Va?! Sa jag, fick då reda på att mina svärföräldrar varit där på fm. Då blev jag så rörd att tårarna rann över! Fina fina Linda&Anders, ni är fantastiska! Kan inte tacka er nog mycket för hur underbara ni är. Vet inte hur vi någonsin kan tacka er, men lovar att ta extra god hand om er när ni blir gamla♥ 😉

Sen körde vi mot Tidaholm igen, och jag haltade in på Clot här i stan och köpte lite garn, och mitt stämpelkort var fyllt så jag fick tom. 50,- rabatt. Fynd kallar jag det. Köpte ett sk. Spagetti garn i trikå, det blev efter x antal upprepningar en liten matta som ska få ligga i Siris rum. Så ynka 47,- kostade den mig. Ett kap. Är faktiskt otroligt nöjd. Min första matta!

image

image

image

Visst blev den fin?!

Känns som om vi hunnit mycket idag, men enda chansen för att klara av mina dagar är att vi gör allt i enormt lugnt tempo. Skulle så gärna vilja börja jobba igen, men just nu skulle jag inte klara det så då får jag släppa det dåliga samvetet och inse faktum att om jag tillåter detta att ta tid så kommer jag att komma tillbaka och kunna ge järnet på jobbet längre fram. Nu ska jag ta fram andra garner och påbörja en mössa till lilla smulan här hemma.

Trevlig kväll allihopa♡

2 comments on “En heldag”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29