Vart tog detta året vägen egentligen? Det har gått så fort. Mycket har hänt, både roliga och mindre roliga saker. Det som varit mindre roligt är såklart att jag blev sjuk i somras och att det hänger i fortfarande och jag får äta mediciner som gör mig svullen snarare än smärtfri. Men jag börjar se att det ljusnar faktiskt. Jag hoppas och tror att jag kommer bli frisk 2014. Nog om tråkigheter. Det är ju helt galet att det är 2014 om ett dygn! Undrar vad som kommer ske det året. Får helt enkelt vänta och se.

☆☆☆

Morgondagen blir lugn, vi brukar faktiskt ta det lugnt på nyårsafton, drt blir liksom automatiskt så när man är hundägare. Rocky är däremot inte alls rädd för raketer och smällare så vi behöver intr oroa oss. Men vill heller inte lämna bort honom en sådan dag, der känns inte schyst. X antal år i rad har min systerson Felix firat med oss, hur det blir i år vet vi inte, vi får se i morgon helt enkelt. Men god mat ska vi äta i vanlig ordning.
☆☆☆

Satt nere och virkade lite förut och kikade på film, men så vaknade Siri och grät så gick upp och lyfte över henne till vår säng, hon somnade om såfort hon var i mina armar…men jag bestämde mig för att ligga kvar jag med. Ligger och tittar på henne, hon är perfekt och hennes ljusa hår ligger i små lockar över axlarna. Tänk att hon är min dotter, tänk vilken fin liten tjej vi fått. Vi är otroligt lyckligt lottade och det är helt fantastiskt att det blev just Siri. Känslorna man känner för sitt barn går inte att beskriva med ord, men dem känns och dem syns med all säkerhet i mina ögon.
image

Vår lilla älskade Guldlock! Hjärtat svämmar över!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *