Jag har nu bestämt mig för att värken i kroppen och foten som är kass inte ska få förstöra julen. Har också bestämt mig för att jag måste sluta ha ångest över att jag inte är på jobbet just nu. Jag kan ju ändå inte jobba så får helt enkelt se den här sjulskrivningen som en investering i min kropp. Ett måste för att jag ska må bättre. Nog om det.

Idag kom två av mina syskonbarn hit, enligt en flerårig tradition brukar dem klä vår gran. I år var det dock endast Cornelia som vill klä den, och det fick hon. Den blev så fin.
image

I år fick det bli silverkulor och såklart alla de olika pynten i form av en nalle, hund m.m såklart hänger också den söta tomten i som Felix gjorde när han var pytteliten. Varje år brukar vi köpa ett nytt pynt, en ny kula eller liknande. I år blev det en uggla eftersom Siri älskar att härma just ugglan.

Vi hann med en hel del idag, klä granen, käka lunch, jag och Siri tog en tupplur, fika på pannkakor, måla Cornelias naglar efter hennes önskemål, spela xbox m m det var jättemysigt att ha dem här.
image

Och om vi återgår till julgranen kan jag meddela att Siri näst intill dyrkar den. Hon pekar på varje liten grej och säger ”åh titta fiiiin” hela tiden. Dessutom tror jag att hon tyckte det var både lite konstigt och busigt att ha ett träd inomhus. Vi får helt enkelt se hur länge kulorna får hänga kvar.

Nu ska vi sova för i morgon ska jag vässa kryckorna och ge mig ut i julshoppingsrushen med Fredrik och Siri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *