Ikväll drog Konstnatten igång här i Tidaholm och runt omkring. Jag och Fredrik kastade in oss två inkl. Hund&Barn i bilen. Slängde på gröna skylten och så drog vi iväg. Först åkte vi till Stenstorp, där goa Malin& hennes fina döttrar hade tillverkat en uppsjö av underbara inredningsprylar & smycken. Ett kakfat blev det där! Sedan stannade vi till i en handelsträdgård där jag köpte en liten griffeltavla. Det var så mysigt att gå/åka runt och vara omgiven av marschaller som lyste upp mörkret. När vi skulle åka ifrån handelsträdgården  hade en drös med bilar bestämt sig för att blockera vägen ut..vilket innebar att jag fick köra emellan två bilar som stod ganska trångt. Krypkörning+krocknervös=kärringstop…upprepade gånger…men till slut kom vi därifrån.

image

Ser ni vilket fantastiskt växthus! Eller kanske mer ett lusthus. Och detta var då fyllt med så mycket fina saker som Malin & hennes döttrar har gjort. Svårt att välja en sak bara….men ett kakfat uppbyggt av olika brickor m.m fick det bli.

image

Siri & Rocky kollar läget utanför.

image

Här är vi utanför handelsträdgården. Siri var imponerad av eldkorgarna som stod lite här och var å spred värme och ljus. Rocky var mindre imponerad av dessa eldkorgar och hade för en gångs skull respekt för dem!

Vi ville även besöka Jennys fina utställning som var belägen i C-Magasinet på Ön här i stan. Och vilka underbara tryck och tyger! Hon är oerhört begåvad. Och dem hade fått ihop en jättefin utställning verkligen. Var ni inte där idag måste ni gå dit i morgon!

image

Här är Jenny framför några av hennes alster. Kudden&pallen var grymt snygga, Jenny likaså;)

image

Här ser ni en fin samling av hennes vackra tryck. Äppletrycket är en favorit hos mig, men Fredrik fastnade för helt andra tryck och dem nya (som kudden exempelvis) var toksnygga.
|Foton lånade från dig Jenny, hoppas det är ok:)…|

Nöjda med kvällens Konstnatt åkte vi hem med världens tröttaste lilla Smula som somnade på några minuter…jag själv somnade efter någon timma i soffan, vaknade runt 01 med nackspärr och ligger nu i sängen och är för pigg för att sova. Så tänkte att jag ville uppdatera lite här innan jag gör ett nytt försök att stänga ögonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *