Ett av mina många projekt i helgen har varit att försöka skapa ordning i våran (läs; MIN) walkin closet. Den har liksom fungerat mer som ett förråd det senaste året medans mina kläder befunnit sig i gästrummet. Men nu så har jag skruvat bort hyllor, flyttat om och städat ur den stora gaderoben. Där har det ganska länge stått en flyttlåda med en hel massa små kläder i. Kläder som jag lovat att sortera och kolla igenom. Kläder som Siri vuxit ur för längesen. Och idag gjorde jag det äntligen. Men hjälp vad nostalgiask jag blev…höll lite extra i en del kläder som varit favoriter. Och så pyttesmå dem var!  Har hon verkligen varit så liten. Uppenbarligen, men man glömmer snabbt. Tänkte lägga ned allt vi ska spara i lådan igen, men kom då på att jag ju kan sy en stor kanin..som kläderna passar på. Sagt och gjort, när jag väl får mina fixidéer så måste dem genomföras..helst igår.

Så jag ritade upp ett mönster, klippte och sydde. Sisådär 2 timmar senare av intensiv pedaltrampning så var den klar. Och siris gamla kläder passade perfekt!

image

image

Den blev verkligen stor!! Eller i alla fall lång! Hela 95cm. Siri försökte bära runt på den tidigare idag, men det var inte lätt.

♡♡♡
Jag blev jättenöjd! Den är toksöt om än en aning läskig eftersom den är så stor.

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *