I Torsdags åkte vi och hämtade upp Felix&Cornelia, vi lämnade Rocky och sedan åkte vi till Arenabadet i Skövde. Vi hade verkligen en underbar  dag. 6timmar var vi där, och i vattnet nära på hela tiden. Vi tog en matpaus sen var vi i vattnet igen. Eller tre av oss i alla fall. Jag och Siri gick till omklädningsrummet för att invänta en bajs(glamoröst!) Siri är nämligen väldigt punktlig, och då hon hoppade över morgonbajset så visste jag att både lunch och frukost inte fick plats särskilt länge…och mycket riktigt! Tack god gud att vi inte var i bassängen;) men efter det fick hon hoppa i baddräkten igen och ned i plurret.

Är så stolt över mina syskonbarn. C var lite försiktig i början men mot slutet av dagen så var hon så himla modig och hade åkt nästan alla banorna. F var lika modig han, och helt otrolig på att vara under vatten, där strömmen är som man bara åker med åkte han mest under vattnet. Hade jag aldrig klarat. Siri älskade nog det mesta och åkte många olika banor även en av dem stora. Hon satt såklart i Fredriks knä, och när vattnet stänkte i ansiktet skrattade hon högt. Vågmaskinen var också en favorit.

När det var dags för dem sista åken så satt Siri hos mig och så somnade hon. Sötunge♥

Kan verkligen rekomendera arenabadet. Finns något för alla åldrar!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *